Mamluker Utvalgte Produkter

[aws_search_form]

Inspirert av dine oppskrifter

Hjem

Er du en fan av ferske, lokalt dyrkede produkter? Hvis du lurer på hvordan du kan få tak i deilige, håndplukkede asparges i Færder, har vi en godbit til deg. I denne artikkelen er vi begeistret for å introdusere deg for Hvasser Asparges, en av våre pilotleverandører på Mamluks-markedsplassen. Hvasser Asparges er en familiedrevet virksomhet som har dyrket de fineste aspargesene på de solrike breddene av Hvasser siden 2012. Med et fokus på kvalitet og en lidenskap for sitt håndverk, står Hvasser Asparges-teamet klart til å bringe deg de ferskeste, sprøeste aspargesene du noensinne har smakt.

Hvasser Asparges’ Historie:

Hvasser Asparges er et kjærlighetsarbeid av tre dedikerte brødre som har dyrket denne herlige grønnsaken i den idylliske beliggenheten på Hvasser, en sommerøy ved den fjerne enden av Oslofjorden. Kombinasjonen av lange sommerdager, rikelig solskinn og sandjord skaper de perfekte forholdene for å produsere asparges som er utenom det vanlige. Sjøbrisen som feier over markene deres i dette unike havområdet, forsterker ytterligere smaken av deres asparges.

Per Gjertsen, en foregangsperson innen aspargesdyrking, var deres mentor, og han overleverte en tradisjon som strekker seg over 20 år tilbake. Da de tre brødrene overtok driften, var de fast bestemt på å følge i Pers fotspor. De valgte å ikke importere planter, i stedet valgte de å plante og så sine egne, noe som sikrer sykdomsfrie, robuste asparges som er unike for Hvasser. Det er trygt å si at Hvasser tilbyr den mest vennlige miljøet i verden for aspargesdyrking.

Forskjellen med Hvasser Asparges:

Hva skiller Hvasser Asparges fra resten? Hver eneste trinn i prosessen håndteres nøye. Aspargesstilkene kuttes grundig for hånd før de vaskes, buntet og pakkes. Bama assisterer med transporten, noe som betyr at Hvasser-teamet har full kontroll fra feltet til butikken. Resultatet er asparges som er sprøere, grønnere og som bugner av naturlige smaker av nøtter og gress. Når du velger Hvasser Asparges, velger du lokalt dyrket, håndplukket kvalitet.

Bestill Hvasser Asparges på Mamluks:

Nå som du kjenner historien bak Hvasser Asparges og hva som gjør deres asparges virkelig enestående, er du sannsynligvis ivrig etter å legge inn din bestilling. Det er enkelt! Last ned Mamluks-appen og begynn å utforske det utrolige utvalget av produkter som tilbys av våre pilotleverandører, inkludert Hvasser Asparges. Med bare noen få klikk kan du få de ferskeste og smakfulle aspargesene levert rett til ditt dørstokk.

Hvasser Asparges

I Færder er det enkelt å oppdage de ferskeste, lokalt dyrkede aspargesene. Hvasser Asparges, med sitt fokus på kvalitet og dedikasjon til å opprettholde tradisjonen, er din kilde for utsøkte asparges. Last ned Mamluks-appen nå og gjør deg klar til å nyte smaken av Hvasser i hver bit. Si farvel til lange reiser for å finne de beste aspargesene og si hei til bekvemmeligheten med å bestille fra dine favorittlokale leverandører, alt på ett sted. God matlyst!

Handle etter leverandørens produkter

Om Mamluks

Om Mamluks

På Mamluks brenner vi for å styrke lokale matprodusenter. Lær mer om vår innovative e-handelsplattform, hvordan vi kobler produsenter direkte til forbrukere, og fordelene med å kutte ut mellomleddene. Oppdag hvordan vi skaper fellesskap, støtter bærekraftige praksiser og bidrar til lokale økonomier. Les mer for å utforske hele artikkelen og bli en del av matrevolusjonen.

Inspirerende historier fra våre talentfulle leverandører

Mamluks Sine Utvalgte

Play Video about Kaker på Nøtterøy,
Play Video about sushi

Oppdag nydelig sushi i Tønsberg

Play Video about vegan

Smak den beste veganske maten på Tjøme

Styrking

En vei for bønder og andre lokale matprodusenter å selge varene sine

Tilpasning

Med et bredt utvalg av matkomponenter kan forbrukere enkelt tilpasse måltidene sine etter smak og preferanser.

fruits vegetables in market

Innovasjon

En ny måte å bringe mat direkte til familiens bord - gjennom teknologi og e-handel.

E-commerce

bekvemmelighet

Handle lokalt produserte matvarer samlet på ett sted, fra produsenter til sluttbruker.

delivery boy

Rask service

Vi reduserer leveringstiden dramatisk ved å skaffe maten direkte fra ditt lokale fellesskap!

Enkle betalinger

Enkel oppsett, og med rask utbetaling til selgerne.

Global rekkevidde

Mamluks er en fellesskapsbasert applikasjon, med tanke på lokalt og handling globalt!

Mamluks: Styrker lokale matprodusenter

Pris, utvalg, kvalitet og sosialt ansvar: Dette skiller Mamluks fra å handle i ditt lokale supermarked.