Vær en av våre pilotleverandører

Bjørn Hansen

5/5

Færder Sjømat imponerer virkelig! Deres ferske, kortreiste Færder Reker fra den lokale kystfiskeren er miljøsertifiserte og av fantastisk kvalitet. Jeg oppdaget dem gjennom Mamluks, som også tilbyr hjemkjøring av rekene. Takk til Mamluks for å introdusere meg for Færder Sjømat.

Nora Gundersen

4.7/5

Opplev Fjærkledd Festmåltid! Deilig økologisk mat, god dyrevelferd og enestående smak. Kjøp direkte fra lokale bønder gjennom Mamluks og få maten levert rett på døra di. Prioriter førsteklasses kvalitetsprodukter fra Fjærkledd Festmåltid. Smak på ekte økologisk matglede!

Fatima Hameed

4/5

Som en muslimsk innvandrer fra Syria setter jeg stor pris på muligheten til å kjøpe lokale, kortreiste halal-produkter fra Halaliske Gleder på Mamluks. Det er fantastisk å kunne finne ferske, lokalproduserte og sertifiserte halal-matvarer, og alt er på ett sted. Utvalget av selgere som tilbyr halal-matvarer på Mamluks plattformen er stort, og dette gjør det enklere for meg og min familie å finne mat vi kan spise.

Bli med i motstanden!

Ved å bli en av våre pilotleverandører eller pilotkunder, støtter du aktivt lokale matprodusenter i ditt lokalsamfunn gjennom vårt samarbeid med Mamluks. Sammen streber vi etter å akselerere produktivitet og inntekt for bønder i ulike områder ved hjelp av vår nettbaserte plattform. Våre pilotleverandører får tilgang til verdifulle verktøy for å skalere virksomheten sin, mens pilotkunder kan glede seg over ferske varer levert rett fra gården til døren.

Bli med oss nå og bli en del av vår misjon! Enten du er en lokal matprodusent som ønsker å utvide virksomheten din, eller en forbruker som brenner for å støtte lokale bønder, er Mamluks her for å gi deg styrke. Sammen kan vi forbedre ledelsesferdighetene, redusere risikomarginene og styrke lokalsamfunnets matproduksjon.

Ved eventuelle spørsmål eller forslag, vennligst kontakt oss på:

Info@mamluks.com