Brusende tranebær-limonade punch

Hvis du er på jakt etter en forfriskende og boblende drikke som passer til enhver anledning, trenger du ikke å lete lenger enn denne oppskriften på tranebær-limonade punch fra Woman’s Day. Laget med tranebærjuice, sitronade og ingefærøl, er denne punchen en perfekt balanse mellom søte og syrlige smaker. Den er et flott alternativ for en sommer-BBQ eller feriegathering, og den vil garantert falle i smak hos gjester i alle aldre. Og med bare noen få enkle ingredienser og trinn, er den enkel nok for alle å lage.

Ingredienser:

 • 4 kopper tranebærjuice
 • 1 kopp ferskpresset sitronsaft
 • 1 kopp sukker
 • 2 liter ingefærøl
 • Sitronskiver og ferske tranebær, til pynt

Instruksjoner:

 1. I en stor mugge, bland sammen tranebærjuice, sitronsaft og sukker. Rør til sukkeret er helt oppløst.
 2. Avkjøl blandingen i kjøleskapet til den er klar til servering.
 3. Like før servering, hell den avkjølte blandingen i en punchbolle eller stor serveringsbeholder.
 4. Hell forsiktig i ingefærølen og rør forsiktig sammen.
 5. Tilsett is i punchbollen eller serveringsbeholderen.
 6. Pynt med sitronskiver og ferske tranebær.

Denne tranebær-limonade punchen er en forfriskende og boblende drikke som passer til enhver anledning. Kombinasjonen av syrlig tranebærjuice, søt sitronade og boblende ingefærøl skaper en unik og deilig smaksprofil som garantert vil imponere gjestene dine. I tillegg gjør kullsyren fra ingefærølen denne drikken enda mer forfriskende på en varm dag.

En av de beste tingene med denne oppskriften er hvor enkel den er å lage. Med bare noen få enkle ingredienser og trinn, kan du ha en mugge med denne deilige punchen klar på kort tid. Den er en flott mulighet for en sommer-BBQ, feriegathering eller enhver annen anledning der du ønsker å servere en forfriskende og smakfull drikke.

I tillegg kan du enkelt tilpasse denne punchen etter dine preferanser. For eksempel kan du legge til noen ferske mynteblader for en ekstra smaksopplevelse, eller du kan bruke en annen type juice for å skape en ny smakskombinasjon. Mulighetene er endeløse!

Alt i alt er denne oppskriften på tranebær-limonade punch en must-try for alle som er på jakt etter en deilig og enkel å lage drikke. Så hvorfor ikke prøve den og imponere gjestene dine med dine mixology-ferdigheter på ditt neste arrangement?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *