Cranberry Basil SpritzerTranebær og basilikum spritzerCranberry Basil Spritzer

Ønsker du en forfriskende og enkel drikk som passer til enhver anledning? Sjekk ut denne deilige oppskriften på en Cranberry Basil Spritzer fra Woman’s Day. Laget med ferske tranebær, basilikumblader og mineralvann, er denne spritzeren en lett og smakfull drikk som er perfekt å nippe til på en varm sommerdag eller servere på en fest. Med bare noen få enkle ingredienser og minimal forberedelsestid er dette en flott oppskrift for alle å prøve – selv om du ikke er en erfaren bartender. Så la oss dykke inn og lære hvordan du lager denne deilige Cranberry Basil Spritzer!

Ingredienser:

 • 2 kopper tranebærjuice
 • 1/2 kopp sukker
 • 1/2 kopp ferske basilikumblader, hakket
 • 2 kopper mineralvann med kullsyre
 • 1 kopp isbiter
 • Ferske tranebær og basilikumkvister, til pynt

Fremgangsmåte:

 1. I en mellomstor kjele, kombiner tranebærjuice, sukker og hakket basilikum. Kok opp blandingen over høy varme, og rør av og til for å oppløse sukkeret.
 2. Reduser varmen til lav og la blandingen småkoke i 5 minutter. Fjern kjelen fra varmen og la blandingen avkjøles til romtemperatur.
 3. Når blandingen har avkjølt seg, sil den gjennom en finmasket sil og overfør til en stor mugge eller bolle. Kast faststoffene.
 4. Tilsett mineralvannet i muggen og rør godt.
 5. For å servere, fyll fire glass med isbiter og hell Cranberry Basil Spritzer over isen. Pynt med ferske tranebær og basilikumkvister.

Denne Cranberry Basil Spritzer er en forfriskende og smakfull drikk som passer til enhver anledning. Kombinasjonen av syrlig tranebærjuice og frisk basilikum gir en unik og deilig smaksopplevelse som vil imponere gjestene dine. Tilførselen av kullsyre gjør også denne drikken enda mer forfriskende på en varm dag.

Denne oppskriften er også utrolig enkel å lage. Med bare noen få enkle ingredienser og steg kan du ha en mugge med denne deilige spritzeren klar på kort tid. Så neste gang du er på utkikk etter en morsom og smakfull drikke å servere på ditt neste arrangement, gi denne Cranberry Basil Spritzeren et forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *