rockin’ fried rice oppskriften


Hvis du er i humøret for et trøstende og mettende måltid, er denne rockin’ fried rice oppskriften det perfekte valget. Med en deilig kombinasjon av bacon, grønnsaker og brun ris, er denne retten ikke bare tilfredsstillende, men også enkel å lage. Pluss, den er wheat-free og fullpakket med næringsstoffer, noe som gjør den til et sunt alternativ for enhver måltid på dagen.

Ingredienser:

1 ss extra virgin coconut oil 2 baconskiver (finhakket) 2 sjalottløk (finhakket) 100g frosne erter 80g grønne bønner (kuttet i biter) 1 gulrot (finhakket) 400g brun ris (kokt) 2 ss wheat-free tamari 2 egg (lett pisket)

Instruksjoner:

  1. Varm opp en wok eller stor stekepanne over middels-høy varme. Tilsett kokosolje og virvle for å dekke pannen.
  2. Tilsett det finhakkede baconet og rørstek til sprøtt og gyllenbrunt, ca. 2-3 minutter.
  3. Tilsett de finhakkede sjalottløkene og rørstek til de er myke og gjennomsiktige, ca. 2 minutter.
  4. Tilsett de frosne ertene, de grønne bønnene og gulroten og rørstek i ytterligere 2-3 minutter til grønnsakene er litt møre.
  5. Tilsett den kokte brune risen og tamari og rørstek til alt er godt blandet og gjennomvarmt, ca. 2-3 minutter.
  6. Skyv den stekte risen til en side av woken eller stekepannen og tilsett de piskede eggene til den andre siden. Rør sammen eggene til de er gjennomstekt, ca. 1-2 minutter.
  7. Bland de rørte eggene inn i den stekte risen til alt er godt blandet.
  8. Server varm og nyt!

Denne rockin’ fried rice oppskriften er et perfekt måltid i seg selv eller som en siderett til din favoritt hovedrett. Den er enkel å lage og full av smak, noe som gjør den til en go-to oppskrift for enhver dag i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *