Halal VEGETARISK TERIYAKIKYLLING

Hvis du leter etter en vegetarisk versjon av den populære japanske retten Teriyaki Chicken, er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom trinnene for å lage Halal Vegetarian Teriyaki Chicken som smaker like godt som originalen.

Ingrediensene du trenger er enkle å finne, og inkluderer perleøsterssopp, ingefær, tomat, agurk, glassnudler, ristede sesamfrø, lys soyasaus, risvin, honning/sirup, sukker, ris- og hvetemel og vann. Disse ingrediensene gir en perfekt balanse mellom smak og tekstur, og gir deg en deilig rett som vil få vann i munnen.

For å starte, må du lage batteren ved å blande ris- og hvetemel og vann. Dypp perleøsterssoppene i batteren, og stek dem til de er gylne og sprø.

Mens soppen stekes, kan du forberede sausen. I en kjele, bland lys soyasaus, risvin, honning/sirup og sukker, og kok opp blandingen til den blir tykkere.

Når soppen er ferdig stekt, kan du tilsette ingefær og sausen i pannen. La det småkoke i noen minutter til soppen er helt dekket med saus.

Server retten med et dryss av ristede sesamfrø og garnér med skivede tomater og agurk. Legg også noen glassnudler på tallerkenen for å fullføre måltidet.

Med denne enkle oppskriften kan du lage en deilig og halal-vennlig versjon av Teriyaki Chicken som vil imponere alle rundt bordet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *