Jordbær-frossen yoghurtbark

Hvis du er ute etter en forfriskende og sunn godbit, er denne oppskriften på Jordbær-frossen yoghurtbark det perfekte valget. Fullpakket med den naturlige sødmen fra jordbær og kremetheten fra yoghurt, er det en herlig dessert som vil tilfredsstille dine cravings. La oss dykke ned i denne enkle og deilige oppskriften.

Ingredienser:

 • 2 kopper naturell gresk yoghurt
 • 2 ss honning (valgfritt, for ekstra sødme)
 • 1 ts vaniljeekstrakt
 • 1 kopp ferske jordbær, hakket
 • ¼ kopp granola

Instruksjoner:

 1. I en middels bolle, kombiner den greske yoghurten, honningen (hvis ønskelig) og vaniljeekstrakt. Bland godt til ingrediensene er grundig kombinert.
 2. Kle et bakebrett med bakepapir. Hell yoghurtblandingen på det forberedte bakebrettet og spre den jevnt ut med en spatel eller baksiden av en skje.
 3. Dryss de hakkede jordbærene jevnt over yoghurtlaget. Trykk dem forsiktig ned i yoghurten for å sikre at de fester seg.
 4. Strø granolaen over toppen av jordbærene og fordel den jevnt.
 5. Sett bakebrettet i fryseren og la det fryse i minst 3 timer, eller til yoghurtbarken er helt frossen.
 6. Når den er frossen, ta ut bakebrettet fra fryseren og bryt barken i små, bittesmå biter ved å bruke hendene eller en kniv.
 7. Server umiddelbart som en forfriskende snack eller dessert. Du kan også oppbevare eventuelle rester i en lufttett beholder i fryseren for senere nytelse.

Denne Jordbær-frossen yoghurtbark-oppskriften er en allsidig oppskrift som kan tilpasses. Du kan eksperimentere med forskjellige toppings som skivede mandler, revet kokosnøtt eller mørk sjokolade. Nyt de naturlige smakene og teksturene i denne deilige godbiten uten dårlig samvittighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *