HALAL TURKEY RASHERS OG LØNNESIRUP PANNEKAKER

Ser du etter en deilig og unik oppskrift til frokost? Da trenger du ikke lete lenger enn røkt beechwood kalkunbacon og pannekaker med lønnesirup! Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker å prøve noe annet enn den tradisjonelle bacon og egg-frokosten. Den røkte og fyldige smaken av kalkunbacon passer perfekt med sødmen fra lønnesiruppannekakene. Å bruke kalkunbacon i stedet for tradisjonell bacon gjør dette retten til et sunnere alternativ uten å ofre smak.

 

Denne oppskriften er enkel å lage og kan nytes til frokost, brunch eller til og med middag. Det er en flott måte å variere måltidsrutinene dine på og imponere familien eller gjestene dine. Så la oss komme i gang og oppleve deiligheten av røkt beechwood kalkunbacon og pannekaker med lønnesirup!

 

INGREDIENSER

2 pakker Najma Premium Røkt Beechwood Kalkunbacon

125g hvetemel

1 ts bakepulver

150 ml lettmelk

1 egg, pisket

1 ss solsikkeolje

20g usaltet smør

80ml lønnesirup

 

METODE

 

Stek kalkunbaconen sprø i en panne med lite eller ikke noe smør, eller under grillen.

 

Sikt mel og bakepulver i en bolle. Pisk melken og egget sammen i en kopp til det er jevnt. Lag en grop i midten av melet, og gradvis visp inn egg- og melkemiksen med en treskje, mens du trekker melet fra kanten for å lage en røre med konsistensen av kremfløte. La det stå mens kalkunbaconen stekes sprø.

 

Pensle en non-stick stekepanne med litt olje. Legg 1 ss røre i pannen, virvle rundt til en 7 cm sirkel, og gjenta, med minst 3 cm mellom hver pannekake. Stek i 1-2 minutter til toppene begynner å boble, snu deretter og stek i ytterligere 1-2 minutter. Sett til side og hold varmt. Gjenta med resten av røren til all blandingen er brukt opp.

 

Server pannekakene med den sprø kalkunbaconen og litt smør, dryppet med lønnesirup.

1 hendelser på “HALAL TURKEY RASHERS OG LØNNESIRUP PANNEKAKER”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *