Creamy Shrimp Pasta-oppskriften

Med bare en bit, vil du legge til denne Creamy Shrimp Pasta-oppskriften til din ukentlige middagsmeny. Det er en klassisk rett som inneholder saftige reker og perfekt tilberedt pasta overøst med en rik og kremet saus. Vi gir deg to forskjellige sauser å velge mellom: en tangy hvitvinssaus og en enkel, men deilig Parmesan kremet saus som er overraskende laget uten noe krem. Bland alt sammen og du vil bli imponert over den restaurantkvaliteten som du enkelt kan oppnå på bare 30 minutter. Denne retten er definitivt en vinner til middagstid!

Metode

Denne oppskriften på reker og pasta er en klassiker som vil bli en fast del av måltidsplanen din. Smakene er perfekt avbalansert: saftige reker, kremet parmesan, syrlig sitron (eller hvitvin) og selvfølgelig hvitløk. Selv om det krever litt multitasking, er det enkelt nok for alle å klare å lage. Du må tilberede tre ting samtidig: rekene, pastaen og sausen. Slik gjør du det:

Kok pastaen til perfekt al dente: Start med å koke opp vannet til pastaen før du begynner å lage de andre komponentene. Bucatini, en hul spaghetti, er det beste valget til denne retten. Stek rekene: Dette tar bare 3 til 4 minutter i en varm stekepanne. Pass bare på at rekene er tint hvis du bruker frosne (se nedenfor). Lag sausen: Når rekene er ferdig stekt, kan du lage en av de to sausene som er nevnt nedenfor, og så er du klar! Mens du lager sausen, kan du fullføre å koke og renne av pastaen. Bland alt sammen, og nyt den deilige rekene og pastaen!

1 hendelser på “Creamy Shrimp Pasta-oppskriften”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *