Krabbekake oppskrift

Hvis du er en sjømat-elsker, vet du at ingenting slår smaken av en godt laget krabbe-kake. Den sprø skorpen og den saftige, saftige krabbekjøttet inni gir en munnvannende kombinasjon som kan nytes som forrett, hovedrett eller til og med som en snack. Selv om krabbe-kaker kan virke som en fancy rett du bare kan nyte på restauranter, er de faktisk ganske enkle å lage hjemme med riktig oppskrift og teknikk. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom en trinnvis veiledning om hvordan du kan lage den perfekte krabbe-kake oppskriften som er sikker på å imponere gjestene dine på neste middagsselskap eller til og med bare som en spesiell godbit for deg selv.

Ingredienser i krabbekake oppskrift:

  • Egg: Egget er den viktigste bindende ingrediensen i krabbekaker.
  • Majones: Majones er en annen bindende ingrediens. Jeg liker ikke majones, men jeg ELSKER disse krabbekakene, så hvis du ikke er en majones person, ikke bekymre deg. Du kan ikke smake den.
  • Fersk persille: Ferske urter er et MUST i krabbekaker. Noen ganger bruker oppskrifter eller restauranter dill, men fersk persille er mest vanlig. Hvis nødvendig, kan du bruke tørket persille.
  • Dijonsennep: Dijonsennep er en annen must-have ingrediens i krabbekaker. Jeg anbefaler ikke noen annen type sennep – bare dijon.
  • Worcestershire-saus: Bare en liten mengde gir stor smak, akkurat som det gjør i kyllingkjøttboller, svarte bønneburgere og øl ostedip.
  • Old Bay krydder: Hva er Maryland-krabbe uten lokalt produsert Old Bay krydder ???
  • Sitronsaft og salt: Friske, balanserende smaker.
  • Krabbekjøtt: Hovedrollen i hele oppskriften.
  • Kjeks smuler: Trommevirvel … fyllstoffet i denne krabbekake oppskriften er kjekssmuler. Det er så mye debatt om hva som er det beste fyllstoffet, og tro meg, noen av de beste krabbekakene er laget med kjeks! Se mer nedenfor.

Instruksjoner

Visp egg, majones, persille, Dijon-sennep, Worcestershire-saus, Old Bay, sitronsaft og salt sammen i en stor bolle. Legg krabbekjøttet på toppen, etterfulgt av kjekssmulene. Bruk en gummiskrape eller stor skje og fold ingrediensene veldig forsiktig og forsiktig sammen. Du vil ikke ødelegge krabbekjøttet. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter og opptil 1 dag. Forvarm ovnen til 450°F (232°C). Smør eller spray en stor stekeplate med smør eller non-stick spray, eller legg på en silikon bakeplate. Bruk en 1/2 kopp måleskje og form krabbeblandingen i 6 små hauger på stekeplaten. (Ikke flate ut!) Bruk hendene eller en skje til å komprimere hver individuelle haug så det ikke er noen klumper som stikker ut eller faller fra hverandre. For ekstra smak, pensle hver topp med smeltet smør. Dette er valgfritt, men anbefales! Bak i 12–14 minutter eller til de er lett brune rundt kantene og på toppen. Drypp hver med fersk sitronsaft og server varm. Dekk til oversiktlig og sett i kjøleskapet i opptil 5 dager, eller frys ned i opptil 3 måneder. Notater

Frysing Instruksjoner: Du kan fryse de porsjonerte, ikke-bakte krabbe-kakene i opptil 3 måneder. Tine opp i kjøleskapet, pensle med smeltet smør, og bak deretter som anvist. Du kan også fryse de ferdigbakte og avkjølte krabbe-kakene i opptil 3 måneder. Tine, og varm opp i en 350°F (177°C) ovn i 10–15 minutter eller til de er gjennomvarme. Eller bak de frosne krabbe-kakene ved 350°F (177°C) i omtrent 25–30 minutter. Hvilken Krabbekjøtt å Bruke: For spørsmål angående hvilket krabbekjøtt som skal brukes, se Best Krabbekjøtt for Krabbe-kaker i blogginnlegget ovenfor. Jeg anbefaler på det sterkeste fersk (kjølt) lump krabbekjøtt. Mindre Størrelser: For mindre krabbe-kaker, del blandingen i 12 porsjoner på 1/4 kopp. For mini krabbe-kaker, del i 24 porsjoner på 2 spiseskjeer. Bak på samme ovnstemperatur. Steketiden er kortere for disse mindre størrelsene. Krabbe-kakene er ferdige når toppene og kantene er lett brune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *