Luftige Glutenfrie Pannekaker

For de som har glutenintoleranse, kan det være utfordrende å finne en god pannekakeoppskrift som både er glutenfri og deilig. Disse fluffy glutenfrie pannekakene er den perfekte løsningen! Laget med en blanding av glutenfrie meltyper og andre ingredienser, er disse pannekakene lette, fluffy og veldig tilfredsstillende.

Ingredienser:

  • 1 kopp glutenfri allsidig mel 1/4 kopp mandelmel 1/4 kopp tapiokamel 1 ss bakepulver 1 ss sukker 1/2 ts salt 1 kopp melk (meieriprodukter eller non-dairy) 2 store egg 1/4 kopp smeltet smør eller vegetabilsk olje 1 ts vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte:

I en stor bolle, visp sammen glutenfritt allsidig mel, mandelmel, tapiokamel, bakepulver, sukker og salt til godt kombinert.

I en annen bolle, visp sammen melk, egg, smeltet smør eller olje, og vaniljeekstrakt til godt kombinert.

Hell de våte ingrediensene i de tørre ingrediensene og visp til en jevn røre dannes. La røren stå i 5-10 minutter for å tykne litt.

Varm opp en non-stick stekepanne eller pannekakepanne over middels varme. Smør pannen eller pannen med smør eller olje.

Bruk en 1/4 kopp målebeger, hell pannekakerøren på pannen eller pannen. Stek til kantene av pannekaken begynner å se faste ut og overflaten er boblende, så snu og stek til gyllenbrun.

Gjenta med resten av røren, smør pannen eller pannen etter behov.

Server pannekakene varme med dine favoritt toppings, som smør, sirup, fersk frukt eller pisket krem.

Fordeler:

Glutenfrie pannekaker kan være et flott alternativ for de som har glutenintoleranse. Ved å bruke en blanding av glutenfrie meltyper og andre ingredienser, er disse pannekakene ikke bare deilige, men også en god kilde til fiber og protein. I tillegg kan de enkelt tilpasses dine diettbehov og preferanser, som å bruke non-dairy melk eller vegansk smør.

Konklusjon:

Disse fluffy glutenfrie pannekakene er den perfekte tillegg til enhver frokost- eller brunchmeny. Med sin lette, fluffy tekstur og deilige smak, er de sikker på å bli en hit med alle, enten glutenfrie eller ikke. Prøv denne oppskriften i dag og nyt en stabel med deilige, fluffy pannekaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *