Migas-oppskrift

Hvis du er på jakt etter en enkel og smakfull frokostoppskrift som kan mette en hel gjeng, er denne migas-oppskriften perfekt. Den er laget med enkle ingredienser og kan lages på forhånd, noe som gjør den til et praktisk valg når du skal ha gjester på besøk. Kombinasjonen av egg, tortillachips og krydder er alltid en vinner.

Ingredienser:

8 egg 2 ss melk 1/2 ts salt 1/4 ts sort pepper 1 ss olivenolje 1/2 løk, hakket 2 fedd hvitløk, hakket 1/2 paprika, hakket 1/2 jalapeño, hakket 4 oz. (ca. 110 g) tortillachips 1/4 kopp revet ost 1 ss hakket fersk koriander

Prosedyre:

Visp sammen eggene, melken, salt og pepper i en bolle. Sett til side. Varm oljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, hvitløk, paprika og jalapeño og stek i 5-7 minutter, eller til løken er myk og gjennomsiktig. Tilsett tortillachips i pannen og rør forsiktig sammen med grønnsakene. Hell eggemiksen over tortillachipsene og rør forsiktig sammen til alt er godt blandet. La det steke i 2-3 minutter til eggene er kokt og tortillachipsene er litt mykere. Strø revet ost over retten og la det smelte i ca. 1-2 minutter. Dryss hakket koriander over retten og server varmt.

Tips: Server med salsa og guacamole om ønskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *