Ungarsk sopprett oppskrift

Denne nydelige oppskriften på ungarsk sopp suppe er en perfekt blanding av ingredienser som gir en rik og tilfredsstillende smak. Selv om det er hovedsakelig en soppsuppe, får retten mye av sin karakteristiske smak fra inkluderingen av en rekke andre ingredienser. Enten du leter etter et hjertevarmende måltid eller trøstemat, er denne suppen perfekt for deg. Så hvis du leter etter en rask og enkel oppskrift for å imponere dine kjære, prøv denne smakfulle ungarske soppsuppen – det er en av vår families all-time favoritter!

Ingredienser


4 ss usaltet smør
2 kopper hakket løk
450 gram ferske sopp, skivet
2 kopper kyllingkraft
1 ss soyasaus
1 ss paprika
2 ts tørket dillweed
1 kopp melk
3 ss hvetemel
1/2 kopp rømme
1/4 kopp hakket fersk persille
2 ts sitronsaft
1 ts salt
svart pepper etter smak

Veibeskrivelse


Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Tilsett løk; stek og rør til de er myke, i omtrent 5 minutter. Tilsett sopp og stek i 5 minutter til. Rør inn kraft, soyasaus, paprika og dill; reduser varmen til lav, dekk til og la småkoke i 15 minutter.

Visp melk og mel sammen i en separat bolle; rør inn i suppen til alt er godt blandet. Dekk til og la småkoke i 15 minutter til, rør av og til.

Tilsett rømme, persille, sitronsaft, salt og svart pepper; rør over lav varme til det er varmt, i omtrent 3 til 5 minutter. Server umiddelbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *